Mobilitat. Com et mous per Palafrugell?

És complicat traspasar un debat que ha tingut un format digital i presencial a una página de blog. Adjuntarem diferents documents que poden anar clarificant quines aportacions es van anar recollint i quins són els acords a que és va anar arribant.

L’informe del buidatge de l’enquesta que es va pasar durant el mes de febrer permet fer-se una idea a través de gràfics i dels comentaris recullits de la idea general que té la joventut de les diferents polítiques i formes d’organització que té el consistori en aquest àmbit.

És interessant fer una ullada a l’acta de la segona assemblea, ja que l’alcalde va fer unes aportacions tècniques i polítiques imprescindibles de tenir en compte. Des de la página d’actes podeu accedir a aquesta.

De l’assemblea va sorgir un grup de treball per parlar de les bicicletes a Palafrugell. Aquest grup portarà la veu dels joves a uns tallers participatius que s’estan organitzant des de l’IPEP per veure com s’aborda el tema a nivel municipal. Podeu seguir el que es va treballant des de la seva página, però també podeu veure quina ha estat l’aportació incial en el següent documentBicicletes a Palafrugell.

També és interessant fer un cop d’ull a les propostes concretes que s’han pogut recullir de les enquestes, aquelles més constructives, i de l’assemblea. En aquest document mixt (dels dos debats principals) podeu trobar diferents aportacions: Apunts i propostes sobre parcs i mobilitat

I com sempre si trobeu alguna cosa a faltar, voleu afegir-vos al grup de treball de la bicicleta, o qualsevol altre tema que volgueu aportar no dubteu en posar-vos en contacte amb el Consell.

_____________

A continuació pots trobar la informació tècnica de preguntes o comentaris que es va recollir tan en el debat com en l’enquesta:

  • Condicions aparcament: Per a poder comptar amb la bonificació de mitja hora al matí i mitja hora a ala tarda d’aparcament gratuït a la zona blava cal estar empadronat, estar al dia de tots els pagaments que es fan a l’Ajuntament i tenir el vehicle matriculat a Palafrugell.
  • Ressalt: un ressalt, els bonys a la carretera que fan de limitadors de velocitat, de ciment i doble costa aproximadament uns 11.000€.