L’equip de so toca el carrer

Ja fa un mes l’equip de so va tocar el carrer per primera vegada. Va ser un dia especial, amb nervis per saber si tot funcionaria correctament. No hi va haver problemes, i vam poder comprovar que l’equip funciona perfectament. Els micròfons sonaven molt clars i la plaça de Can Mario feia molta patxoca. El volum de música era adequat i el bagul fàcil de transportar. Així que ja sabeu, demaneu-lo, doneu-li vida, que la música soni a Palafrugell.

Per altra banda el Consell de Joves no està aturat. Estem pensant com aconseguir el màxim de participació, com aconseguir el màxim de propostes, com aconseguir el màxim d’opinions. Les idees, conclusions i decisions que es prenguin des de aquest òrgan han de ser representatives dels joves de 14 a 29 anys del poble, per això cal la implicació de tots. Tens alguna idea? Com creus que ens hauriem d’apropar a vosaltres?

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s