Jornada de Formació

 

El divendres 26 d’octubre vam fer les primeres proves de muntatge i desmuntatge. Estem treballant per a fer una guia senzilla, i una normativa assequible a tots els col·lectius de joves que vulguin donar sortida a l’equip. Serà important tenir mans i joves amb ganes de tirar-ho endavant.

El pròxim dia 10 de novembre farem la inauguració a Can Mario amb els joves de Palafree. Després de la seva batalla farem una petita explicació de l’equip, normativa i donarem el tret de sortida a la primera assemblea del curs del Consell de Joves.

El Consell torna a començar amb el repte de lequip de so, però també amb les ganes de sentir noves opinions, consultes i propostes. Portem un any i això ens dóna un experiència, tenim el blog que ha de ser un canal de comunicació i intercanvi d’opinions i consultes i respostes.

Comencem amb la il·lusió de tenir els resultats de la bona feina feta l’any passat.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s