Vam conèixer l’equip de so

El divendres un grup de 6 joves de Palafrugell van poder veure amb els seus ulls el nou equip de so del Consell de Joves. Era important poder-lo veure i conèixer les seves dimensions, per així el dissabte poder-ne parlar amb propietat.

Algunes dificultats que vam veure d’entrada va ser el fet de baixar les escales amb el bagul, i també la importància de que els cables s’endrecin correctament. Serà important aprendre a muntar-lo, desmuntar-lo i guardar-lo abans no el comencem a deixar.

El Consell de joves serà l’encarregat de cedir-lo als col·lectius juvenils que el vulguin utilitzar, a fer-ne la normativa i a assegurar-se que s’ha desat correctament. Per això afegim una nova pestanya al blog, la pestanya equip de so, i des d’allà anirem informant i veient com organitzar-ho tot. El pròxim dissabte en començarem a parlar i veurem de quina manera ho fem, ja que estem parlant d’un equip de so dels joves i pels joves.

Sense presa, però sense pausa.

La intenció és estrenar-lo a la primera assemblea d’aquest nou curs del Consell de Joves.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s