Presentació dels resultats

Les votacions per a una de les dues propostes que es van iniciar l’1 de juny ja estàn tancades. Han estat dies intensos i emocionants.

L’assemblea del Consell de Joves va escollir dues propostes que durant aquests dies han estat obertes a la votació dels joves de 14 a 29 anys empadronats al municipi. S’han rebut més de 1300 vots, però vots vàlids s’han compatibilitzat 574.

Dimecres 13 de juny es donarà a conèixer la proposta guanyadora, des del Consell de Joves volem felicitar a tots els joves que us heu implicat. Sobretot els grups de BarzSoldiers i Palafree heu fet dues campanyes molt bona i heu donat a conèixer els vostres projectes, que són nous i que encara tenen molt de recorregut.

Implicar-se significa posar una part de nosaltres sobre la taula, deixar-la al descobert i aquest fet pot provocar moltes emocions diferents; por, ràbia, frustració, alegria, reconeixement, vergonya… Aprendre a gestionar-les, a veure tot allò guanyat durant el procés pel grup i individual és el repte i és bonic. Conèixer els propis límits, allò en que podem millorar i allò que hem fet bé només ens pot aportar coses bones.

Felicitats a tots i totes, demà ens veiem a La Sauleda i no penseu que això s’acaba, el Consell de Joves seguirà per donar veu a aquelles demandes, treballades, que els joves vulguin expressar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s