3a Assemblea del Consell de Joves

El passat 12 de maig es va realitzar la tercera assemblea del Consell de Joves. Hi havia dos objectius principals, escollir quines propostes es portaven a votació i fer una revisió al format presentat del Consell de cares al curs vinent.

Hi van participar 17 joves, principalment del grup de Cal·listènia però també d’altres joves amb interessos diversos. Va haver-hi dos joves que van disculpar la seva absència. En aquesta tercera assemblea es va comptar amb la participació de 3 noies, és important remarcar-ho ja que la intenció és que el Consell pugui representar totes les veus i per això es necessita un grup variat.

A l’acta que trobareu a la pàgina d’actes podreu llegir-ne els detalls, però en línies generals es va fer una valoració positiva del format tirat endavant. Sí que es van reforçar les enquestes digitals prèvies a les assemblees, la importància del boca a boca i de la implicació dels assistents en porta conegut i la dificultat que suposa un grup amb un marge d’edat tan gran, de 14 a 29 anys.

A través d’una explicació de cada proposta i d’una votació interna van sortir escollides dues propostes:

  • Estructures de Cal·listènia
  • Equip de so per a exterior

Aquestes propostes seran sotmeses a una votació online de l’1 a l’11 de junt entre els joves empadronats a Palafrugell entre 14 i 29 anys. D’aquí poc es començarà a fer difusió i públic el link on s’haurà de fer la votació.

Estigueu atents i atentes, i que no se us passin les dates:

de l’1 a l’11 de juny votacions!!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s