Felicitar al Consell del Infants de Palafrugell

El Consell dels Infants de Palafrugell enguany ha destinat els 2.000 euros amb els que compta en la instal·lació d’un gronxador per a nens i nenes amb dificultats de moviment al parc que hi ha davant de l’Ajuntament. Des del Consell de Joves els felicitem i els agafem com a exemple per a acabar de decidir en que invertirem els diners que tenim entre mans.

La participació conscient i amb responsabilitat social només pot fer que millorar la convivència i el benestar de les persones que vivim en el mateix poble. Sentir-nos que podem incidir i canviar petits aspectes de la fisonomia del municipi ens ajuda a millor el sentiment de pertinença i la cohesió. Poc a poc i amb la implicació de tots i totes podem fer, també un Palafrugell més jove i pròxim a les necessitats i interessos.

Tanquem l’entrada amb el link a l’article del Punt Diari que parla de la iniciativa del Consell dels Infants, i tornant a felicitar-los. La veu de petits, joves i grans és important que sigui escoltada i valorada.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s