Resultats de les enquestes passades durant el mes de febrer del 2018

Durant el mes de febrer es van pasar unes enquestes que van servir per introduir i recullir opinions de cara als debats que es van donar a la segona assemblea del Consell de Joves del dos de març.

Aquestes enquestes van ser omplertes per 334 joves del municipi.

Hi havia dos temes principals, la mobilitat, com ens movem pel municipi, i l’ús i convivencia als parcs públics. Són dos temes relacionats amb l’espai públic, les instal·lacions i el manteniment d’aquestes. Es van rebre informacions molt interessants. Si aneu a la página de propostes i debats trobareu tota la información que es va recullir i en què s’està treballant. També podeu anar directament a l’apartat de Mobilitat o el de ús i convivencia als parcs, per a buscar información més concreta.

Els núvols de paraules són una eina interessant a l’hora de saber quines paraules o idees són més repetides en un text, ja que en funció d’això el seu tamany canvia, essent més gran en els casos en que apareix més cops.

A continuación adjuntarem tres núvols de paraules elaborats amb els comentaris recullits de totes les enquestes omplertes:

  • Comentaris de totes dues parts de l’enquesta:

  • Comentaris sobre la part de mobilitat:

  • Comentaris sobre la part de convivencia als parcs públics:

Si no vau poder contestar l’enquesta i teniu coses a dir sempre estàs a temps. Posa’t en contacte amb el Consell a través de la página de Contacte d’aquest mateix blog.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s