Segona assemblea a la vista!

Aquest divendres tenim una trobada al Local Social de La Sauleda a les set de la tarda per a seguir abordant i mirant, amb visió de futur, el poble de Palafrugell. La II Assemblea comptarà amb l’obertura per part de l’alcalde i el resum de com van les propostes fetes a la primera assemblea per part de la regidora de joventut. La idea principal és parlar sobre mobilitat i la convivència als parcs públics. A partir de l’enquesta ja s’estan extraient moltes idees a posar a debat.

En l’ús i la convivència als parcs públics influeixen molts factors, la sensació de seguretat, l’ús que es fa del mobiliari existent, l’estat en què està, la il·luminació, el que falta… Des del Consell de Joves considerem important que tothom es pugui sentir còmode a l’espai públic i per això des de la mirada jove podem aportar propostes de millora per a que l’Ajuntament les pugui aplicar.

La mobilitat és bàsica en el món actual. Poder moure’ns i desplaçar-nos de forma còmode i fàcil, ens ajuda a que el nostre dia a dia vagi millor. És per això que també proposem parlar sobre les mancances, però també les coses bones, que té Palafrugell en aquest aspecte. I no només Palafrugell, la mobilitat afecta a com anem als altres pobles. Caminant, en cotxe, en moto, en bici, en bus de la forma que sigui però tots ens movem.

Després d’aquests dos debats paral·lels hi haurà un temps per a poder parlar sobre temes més concrets, que hagin sortit dels debats, o bé propostes que siguin d’altres temes i que siguin plantejades pels propis joves participants. En petits grups i treballant temes que ens interessin farem volar la imaginació per a elaborar possibles solucions a aquelles coses que no ens agraden.

Totes aquestes propostes, conclusions i idees que en surtin seran transportades als responsables de l’Ajuntament amb capacitat de decidir si són viables o no. Però sobretot aconseguirem respostes, saber el per què es pot tirar endavant una proposta i el per què no, ens pot anar ajudant a confeccionar millors propostes i més possibilistes. Des del Consell trobem imprescindible el retorn polític d’allò que els joves reclamen.

Seguim amb aquesta setmana intensa 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s