Enquesta tancada!!!

Moltes gràcies per la gran particiapció que hi ha hagut a l’hora de respondre l’enquesta. 334 aportacions, opinions, propostes, formes de funcionar, dificultats, queixes,… són molt valuoses. Els i les joves heu parlat a través d’una enquesta, ara ens agradaria que vinguèssiu a l’assemblea.

Abans del dos de març ens queda molta feina, fer el buidatge d’una enquesta amb tantes respostes no és un moment. Ho entomem amb moltes ganes, això només vol dir una cosa, els i les joves teniu ganes de dir la vostra, i Palafrugell només pot fer que millorar.

De cares al dos de març comptarem amb la participació de l’alcalde i la regidora de joventut que explicaran en quin punt es troben les propostes presentades i faran l’obertura de l’asssemblea. És important que vingueu, digueu la vostra i concretem propostes sostenibles i possibles.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s