II Assemblea del Consell de Joves

El pròxim 2 de març de 2018 hi haurà la II Assemblea del Consell de Joves a les 19 h al Local Social de La Sauleda.

Hi haurà dos temes a debat: l’ús i convivencia als parcs públics i la mobilitat, com et mous per Palafrugell? Amb aquest dos debats prèvis s’intentarà extreure idees principals per després poder fer propostes concretes.

Per tal de recollir opinions, comentaris i propostes s’ha fet una enquesta que serveix com a introducció del debat. Us convidem a fer-la, només és un minut. També us pot ajudar a fer-vos una idea dels principals temes que es tractaran a l’assemblea.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfS5nliVScGZLZD0XIuREPN6e3ugm6RLgfALcZpus7CpWV89g/viewform

Tot i que d’entrada es proposen aquest dos temes, la segona part de l’assemblea abordarà propostes concretes, i aquí tota proposta será benvinguda. També s’informarà de l’estat de les propostes que es van treballar a la I Assemblea.

Recordeu que el Consell compta amb 3.000 euros i que té un cicle de tres assemblees on es recullen propostes. Les propostes poden ser abordades des de les àrees de l’Ajuntament o bé, des d’aquest pressupost amb que compta el Consell de Joves.

Tot està a les vostres mans, entre tots podem fer petits canvis que millorin Palafrugell!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s