1a Assemblea del Consell de Joves

 

El pròxim 17 de novembre a les 19h a Can Genis hi haurà la primera assemblea. El primer dia a on ens trobarem, definirem el funcionament del Consell i començarem a treballar temes i propostes per traslladar-los als polítics del municipi.

A través del blog i en els pròxims dies us aniré explicant el funcionament d’aquest nou òrgan de participació. Espero comptar amb la vostra col·laboració a través de comentaris i fins i tot d’entrades si us ve de gust.

Per cert, el meu nom és Marta i soc la dinamitzadora del Consell de Joves. Em podeu trobar al meil conselldejoves@palafrugell.cat o bé al telèfon 670471293. Després d’un primer contacte virtual sempre ens podem trobar en persona més pròxim i senzill.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s